Tietoja meistä

Diivadesigsn on pieni, yhden naisen yritys joka valmistaa omin käsin taidetta, niin omia aiheita kuin tilaustöitä. Töissä rajana on vain mielikuvitus, tehdään unelmista totta yhdessä.

Yritys

Diivadesigns on yhden naisen yritys Iisalmessa, joka valmistaa taidetta sekä kuvatuotteita omista maalauksista. Aloitin toimintani 2017, ja kun taiteeni sai hyvän vastaanoton laajeni toiminta nopeasti kivijalkamyymälään 2018 alkukeväästä. Jouduin kuitenkin sulkemaan myymälän 2019 tammikuussa, murrettuani molemmat käteni tapaturmassa edellisen joulukuun alussa, ja sairastuttuani sen jälkeen vaikeaan masennukseen ja loppuunpalamiseen. Tie on ollut hyvin kivikkoinen, ja vuoden 2020 olen ollut suurimmaksi osaksi sairaslomalla ottaen aikaa itselleni toipuakseni tarpeeksi jotta voisin palata takaisin työelämään.

Tällä hetkellä maalaan vuokra-kaksiostani käsin, teen niin omia maalauksia kuin tilaustöitä. Vuoroviikoin luonani asuu kaksi ihanaa tyttöäni, Peppi ja Kerttu ja hekin ovat todella innokkaita pieniä maalareita. Peppi on ekaluokkalainen ja Kerttu tempperamenttinen 5-vuotias.

Toimintaa pyöritän täysin yksin, maalaan, valokuvaan maalaukset someen ja verkkokauppaan, teen markkinointityön sekä verkkokaupan ylläpidon yksin. Jokaisen maalauksen pakkaan itse matkaan, ja toimitan tilaukset matkahuollon pakettina. Yrittäjän elämä on välillä raskasta, mutta antaa kuitenkin mahdollisuuden tehdä juuri sitä mitä eniten rakastan ja kiitos siitä kuuluu jokaiselle asiakkaalleni.