Sovellus

 

 

 

 

Viikonlopun kampanjana koodilla diiva20 saa -20% alennusta kaikista tuotteista. Voimassa su. 24.3.2019 saakka.

Tervetuloa ostoksille. 

45-2561

 

Ps. Tilausten toimituksissa ollut ruuhkaa sairaslomasta sekä tuotteiden teetätyksen jonoista riippuen, tulevalla viikolla lähtee toimitukseen kaikki julistetilaukset joita sisällä tällä hetkellä. Taulujonot tilaustöissä edelleen purkamisen alla, ja jokaiselle jonka tilaukset myöhässä saavat pakettiin mukaan hyvityksenä extraa.

 

 

keiju_ja_meri1

 

 

 

 

 

Iisalmen kivijlkamyymälä suljettu terveydellisistä syistä tammikuun lopussa. Verkkokauppa ja jälleenmyyjät jatkavat normaalisti, verkkokaupan noutopiste siirtyy helmikuun alusta Iisalmen Zanna Fashioniin Torikulmaan.

 

Muutoksista johtuen tilausten toimituksissa on ollut viivettä. Kaikille joiden tilaukset ovat vähänkin viivästyneet laitetaan hyvitystä pakettiin mukaan.

 

Maalauksissa nyt jonot touko/kesäkuulle.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                       

 

                     

       Diivadesigns on iisalmelainen yhden naisen yritys, joka valmistaa taidetta täydellä sydämellä.

 

Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman käsin maalattuja tauluja, näistä tauluista teetettyjä julisteita, postikortteja, kodin tekstiilejä, astioita sekä koruja. Myös tilaustyöt asiakkaiden omien toiveiden mukaan kuuluvat valikoimiin.

 

Suurin osa tuotteista on teetetty paikallisesti yrityksen kotipaikkakunnalla Iisalmessa.

 

Ihania ostoshetkiä

 

Sovellus

                                                                diivadesigns@outlook.com

  https://www.facebook.com/Diivadesignsart/

 0442156151

Parhaiten tavoitat arkisin 8-17.00

 

Yhteistyössä www.zanna.fi

 


Uusi Keiju ja meri, 80x100cm

Keiju ja meri, canvaspohjaan maalattu teos, koko 80x100cm. Jatkoa keiju -sarjalle joka kertoo tarinoita masennuksestarakkaudesta ja eheytymisestä

250,00

Uusi Keiju ja kuulaakso

Keiju ja kuulaakso, koko 70x160cm. Maalattu käsin puuvillacanvakseen, joka on kehystetty rikkinäisen peilin kehyksiin. Kehukset puuta. Tarinoita masennuksesta, rakkaudesta ja eheytymisest. Yksittäinen uniikki taideteos, jota ei maalata vastaavana lisää. Uniikkia taidetta omaksi, lahjaksi, kotiin tai töihin taianomaista tunnelmaa luomaan. 

500,00

Uusi Keijun sydän, 40x160cm

Keijun sydän, koko 40x160cm. Maalattu puuvillacanvakseen, joka on laitettu vanhan peilin kehyksiin. Uniikki yksittäiskappale, jota ei maalata lisää. Voi ripustaa seinälle tai laittaa esille lattialle, kehysten takana jalka jonka avulla pysyy pystyssä. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi.

400,00

Uusi Unicorn, korvakoru. Sateenkaari.

Unicorn, korvakoru, sateenkaari. Fimomassasta käsityönä tehty yksisarvisen sarvi -korvakoru. Uniikkia käsityötä nyt sateenkaaren väreissä ja satumaisissa tunnelmissa.

25,00

Uusi Unicorn, korvakoru. Vihreä.

Unicorn, korvakoru, vihreä. Fimomassasta käsityönä tehty yksisarvisen sarvi -korvakoru. Uniikkia käsityötä nyt sateenkaaren väreissä ja satumaisissa tunnelmissa.

25,00

Uusi Unicorn, korvakoru.

Unicorn, korvakoru, keltainen. Fimomassasta käsityönä tehty yksisarvisen sarvi -korvakoru. Uniikkia käsityötä nyt sateenkaaren väreissä ja satumaisissa tunnelmissa.

25,00

Uusi Unicorn, korvakoru.

Unicorn, korvakoru, minttu. Fimomassasta käsityönä tehty yksisarvisen sarvi -korvakoru. Uniikkia käsityötä nyt sateenkaaren väreissä ja satumaisissa tunnelmissa.

25,00

Uusi Keiju ja tulikärpäset, halkaisija 60cm

Keiju ja tulikärpäset, halkaisija 60cm. Maalattu vahvaan, vaneriseen vanhaan kellopohjaan. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi. Yksittäinen uniikki kappale, jota ei maalata lisää tilauksesta.

250,00

Marionettityttö, juliste A1

Marionettityttö -maalauksesta tehty juliste. Koossa A1. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. 

50,00

Marionettityttö, juliste A2

Marionettityttö -maalauksesta tehty juliste. Koossa A2.

39,90

Marionettityttö, juliste A3

Marionettityttö -maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

29,90

Marionettityttö, juliste A4

Marionettityttö -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4.

19,90

Unisieppari, rauha. Kehystetty 50x70cm

Unisieppari, rauha. Maalaus kehystettynä 50x70cm kehyksiin. Puiset kehykset, jossa maalaus lasin takana.

70,00

Vaaleanpunainen hetki, juliste A1

Vaaleanpunainen hetki -maalauksesta tehty juliste. Koossa A1. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

50,00

Vaaleanpunainen hetki, juliste A2

Vaaleanpunainen hetki -maalauksesta tehty juliste. Koossa A2. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. Helppo kehystää yleisimpiin valokuvakehyksiin. Teetetty Iisalmen Kopio-Raksassa. Laadukas, mattapintainen  paperi.

39,90

Vaaleanpunainen hetki, juliste A4

Vaaleanpunainen hetki -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

19,90

Vaaleanpunainen hetki, juliste A3

Vaaleanpunainen hetki -maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan

29,90

Meikkilaukku, koivukettu 5l

Suloinen  Koivukettu meikkilaukku. Koko 23x23x11cm, 5l. Omaksi tai lahjaksi.

29,90

Unicornsquad, yksisarvisen kakka, 24x19cm

Unicornsquad, yksisarvisen kakka. Pinkopahvipohjaan maalattu uniikki työ, koko 24x19cm, jonka pinnassa glitteriä. Omaksi iloksi tai lahjaksi. Tilaajan toiveiden mukaan tauluun maalataan lyhyt teksti tai nimi.

30,00

Unicornsquad, rakastunut yksisarvinen, 25x30cm

Unicornsquad, rakastunut yksisarvinen. Canvaspohjaan maalattu uniikki työ, koko 25x30cm, jonka pinnassa glitteriä. Omaksi iloksi tai lahjaksi. Tilaajan toiveiden mukaan tauluun maalataan lyhyt teksti tai nimi.

40,00

Unicornsquad, kettu. 30x40cm

UnicornsquadKettu. Pinkopahvipohjaan maalattu uniikki työ, koko 40x50cm, jonka pinnassa glitteriä. Omaksi iloksi tai lahjaksi. Tilaajan toiveiden mukaan tauluun maalataan lyhyt teksti tai nimi.

50,00

Unicornsquad, yksisarvinen, 40x50cm

Unicornsquadyksisarvinen. Pinkopahvipohjaan maalattu uniikki työ, koko 40x50cm, jonka pinnassa glitteriä. Omaksi iloksi tai lahjaksi. Tilaajan toiveiden mukaan tauluun maalataan lyhyt teksti tai nimi.

 
70,00

Unicornsquad, yksisarviset, 40x50cm

Unicornsquadyksisarviset. Pinkopahvipohjaan maalattu uniikki työ, koko 40x50cm, jonka pinnassa glitteriä. Omaksi iloksi tai lahjaksi. Tilaajan toiveiden mukaan tauluun maalataan lyhyt teksti tai nimi.

70,00

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu, juliste A4

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. 

19,90

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu, juliste A3

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu -maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. Helppo kehystää yleisimpiin valokuvakehyksiin. Teetetty Iisalmen Kopio-Raksassa. Laadukas, mattapintainen  paperi.

29,90

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu, juliste A2

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu -maalauksesta tehty juliste. Koossa A2. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. 

39,90

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu, juliste A1

Sateenvarjotyttö ja fenix-lintu -maalauksesta tehty juliste. Koossa A1. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

50,00

Vahva, Suru -tyynynpäällinen

Vahva, Suru -tyynynpäällinen, 40x40cm. Vahva -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen. Teetetty paikallisesti Iisalmessa Suomen Ateljee Lahjassa.

 
20,00

Vahva, pink -tyynynpäällinen

Vahva, Pink -tyynynpäällinen, 40x40cm. Vahva -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen. Teetetty paikallisesti Iisalmessa Suomen Ateljee Lahjassa.

20,00

Vahva -tyynynpäällinen

Vahva -tyynynpäällinen, 40x40cm. Vahva -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen. Teetetty paikallisesti Iisalmessa Suomen Ateljee Lahjassa. Toimitus matkahuollon lähellä pakettina. 

20,00

Lahjakortti, 200,-

Lahjakortti, arvo 100,00,-. Tilaa lahjakortti haluamaasi osoitteeseen, haluamallasi tekstillä. 

200,00

Särkynyt enkeli -tyyny

TAMMIALE! Tilaajalle kaupanpäällisenä enkelikorvakorut.

Särkynyt enkeli -tyyny, 40x40cm. Särkynyt enkeli -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanan taianomaista tunnelmaa kotiin.

34,90
34,90 €

Kehystetty maalaus, dream of pink. 50x70cm

Kehystetty maalaus, Dream of pink. 50x70cm. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi.

75,00

Paratiisikettu, juliste A2

Paratiisikettu -maalauksesta tehty tuloste juliste. Koossa A2, 420x594mm. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

39,90

Unisieppari, vaaleanpunainen uni. 45x60cm

Unisieppari, vaaleanpunainen uni. Koko 45x60cm, kovalevy -pahvipohjaan maalattu työ. Takana ripustin. Voi halutessaan helposti myös kehystää, pahvin paksuun noin 3-5mm. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi.

60,00

Lahjakortti 100,00,-

Lahjakortti 100,00,-. Ihana lahjaidea, jossa lahjansaaja voi itse päättää mitä tuotteita summalla ostaa. Voimassa 6kk ostohetkestä.

100,00

Lahjakortti 50,-

Lahjakortti 50,00,-. Tilaa ihana lahja, joka jättää lahjansaajalle vapaat kädet mihinkä summan käyttää. Voimassa 6kk ostohetkestä.

50,00

Lahjakortti 20,00

Lahjakortti summalle 20,00,-. Ihana lahjaidea jossa lahjansaaja voi itse valita mieleisensä juttunsa. Voimassa 6kk ostohetkestä. 

20,00

Peurat ja taikayö, tyyny

Peurat ja taikayö -tyyny, 40x40cm. Peurat ja taikayö -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanam taianomaista tunnelmaa kotiin.

34,90

Unisieppari kaulakoru, sininen helmi.

Unisieppari kaulakoru sinisellä helmellä.

15,00

Unisieppari korvakoru, sininen helmi

Unisiepparikorvakorut, sininen helmi.

13,00

Suomineito tanssii A4

Suomineito tanssii -maalauksesta teetetty juliste koossa A4. Kuvattu paikallisesti Iisalmen Kuvatuuloksessa, juliste painettu Kopio-Raksassa. Taidetta kotiin edullisesti.

19,90

Suomineito tanssii, A3

Suomineito tanssii -maalauksesta teetetty juliste koossa A3. Kuvattu paikallisesti Iisalmen Kuvatuuloksessa, juliste painettu Kopio-Raksassa. Taidetta kotiin edullisesti. 

29,90

Suomineito tanssii A2

Suomineito tanssii -maalauksesta teetetty juliste koossa A2. Kuvattu paikallisesti Iisalmen Kuvatuuloksessa, juliste painettu Kopio-Raksassa. Taidetta kotiin edullisesti.

39,90

Unisieppari kaulakoru, punainen helmi.

Unisieppari kaulakoru punaisella helmellä. 

15,00

Enkelille, korvakorut

Enkelille, korvakorut.

7,00

Unisieppari korvakoru, punainen helmi

Unisiepparikorvakorut, punainen helmi. 

13,00

Tuoksukoru

Tuoksukoru. Kaulakoru 45cm, häkkiriipus johon mukaan 5 kpl villaisia helmiä. 

15,00

Unisieppari korvakoru, timanttisulka

Unisiepparikorvakorut, timanttisulka

13,00

Unisieppari korvakoru, mustahelmi

Unisiepparikorvakorut, mustalla helmellä.

13,00

Avainkaulakoru, kuu

Avainkaulakoru, kuu. 

8,00

Avainkaulakoru, enkeli pinkki

Avainkaulakoru, enkeli, pinkillä helmellä.

10,00

Avainkaulakoru, enkeli

Avainkaulakoru, enkeli. 

8,00

Enkeli ja punainen yö. 30x40cm.

Enkeli ja punainen yö. Maalaus canvaspohjaan kokoa 30x40cm. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi. 

39,90

Särkynyt enkeli, juliste A1

Särkynyt enkeli -maalauksesta teetetty juliste koossa A1. Laadukas, vahva ja mattapintainen paperi. Teetetty Iisalmen Kopio-Raksassa. 

50,00

Särkynyt enkeli, juliste A2

Särkynyt enkeli -maalauksesta teetetty juliste koossa A2. Laadukas, vahva ja mattapintainen paperi. Teetetty Iisalmen Kopio-Raksassa. 

39,90
39,90 €

Särkynyt enkeli, juliste A3

Särkynyt enkeli -maalauksesta teetetty juliste koossa A3. Laadukas, vahva ja mattapintainen paperi. Teetetty Iisalmen Kopio-Raksassa. 

29,90

Särkynyt enkeli, juliste A4

Särkynyt enkeli -maalauksesta teetetty juliste koossa A4. Laadukas, vahva ja mattapintainen paperi. Teetetty Iisalmen Kopio-Raksassa. 

19,90

Susi ja sydänyö, 50x100cm

Susi ja sydänyö, maalaus canvakseen kokoa 50x100cm. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi. 

170,00

Isä ja poika, juliste A1

Isä ja poika, juliste A1 

50,00

Isä ja poika, juliste A2

Isä ja poika, juliste kokoa A2. 

39,90

Isä ja poika, juliste A3

Isä ja poika, juliste kokoa A3. 

29,90

Isä ja poika, juliste A4

Isä ja poika siluettimaalauksesta teetätetty juliste koossa A4. 

19,90

Sateenvarjotyttö, tanssi juliste A1

Sateenvarjotyttö, tanssi juliste kokoa A1 

50,00

Sateenvarjotyttö, tanssi juliste A2

Sateenvarjotyttö, tanssi juliste A2 

39,90

Sateenvarjotyttö, tanssi juliste A3

Sateenvarjotyttö tanssi, juliste A3 

29,90

Sateenvarjotyttö, tanssi juliste A4

Sateenvarjotyttö tanssi maalauksesta teetätetty juliste koossa A4. 

19,90

Unikettu ja kukat, juliste A1

Unikettu ja kukat juliste koossa A1. 

50,00

Unikettu ja kukat, juliste A2

Unikettu ja kukat juliste kokoa A2. 

39,90

Unikettu ja kukat, juliste A3

Unikettu ja kukat juliste koko A3. 

29,90

Unikettu ja kukat, juliste A4

Unikettu ja kukat maalauksesta teetätetty juliste kokoossa A4.

19,90

Sydän&sulka korusetti

Korusetti jossa korvakorut, kaulakoru & sormus. 

20,00

Sydän kaulakoru

Kaunis ja yksinkertainen kaulakoru sydän ja sulka koristeilla.

7,00

Sydän korvakorut

Kauniit  korvakorut sydän ja sulka koristeilla. 

9,90

sydän sormus

Kaunis metallin värinen säädettävä sormus 

9,90

Korpin sydän, tyynynpäällinen

Korpin sydän -tyyny, 40x40cm. Korpin sydän -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanan synkkää tunnelmaa kotiin.

29,90

Korpin sydän, tyyny

 Korpin sydän -tyyny, 40x40cm. Korpin sydän -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanan synkkää tunnelmaa kotiin.

34,90

Tuulen viemää, juliste A1

Tuulen viemää -maalauksesta teetetty juliste koossa A1. Omaksi tai lahjaksi.

 

 

50,00

Dancing in the rain, A1

Dancing in the rain -maalauksesta teetetty juliste koossa A1. Omaksi tai lahjaksi.

50,00

Isä ja poika, 50x70cm

Isä ja poika, maalaus canvaspohjaan kokoa 50x70cm. Uniikkia, käsin maalattua taidetta omaksi tai lahjaksi.

140,00

Paratiisikettu, muki

Paratiisikettu muki on saapunut valikoimiin. Piristystä kahvi -ja teehetkiin Diivadesignsin taiteesta. Omaksi tai lahjaksi. 

24,90

Susi ja sydänyö, muki

Susi ja sydänyö -muki on saapunut valikoimiin. Piristystä kahvi -ja teehetkiin Diivadesignsin taiteesta. Omaksi tai lahjaksi. 

24,90

Sateenvarjotyttö, tanssi. 50x70cm

Sateenvarjotyttö ja tanssi. Maalaus canvaspohjaan kokoa 50x70m. Uniikkia, käsin tehtyä taidetta omaksi tai lahjaksi.

140,00

Elämän laulu, A4

Elämän laulu canvasmaalauksesta teetätetty juliste koossa A4. 

Edullista taidetta kotiin tai lahjaksi. Helppo kehystää. 

19,90

Ketut ja taikayö, juliste A1

Ketut ja taikayö juliste koossa A1. 

50,00

Ketut ja taikayö, juliste A2

Ketut ja taikayö juliste koossa A2. 

39,90

Ketut ja taikayö, juliste A3

Ketut ja taikayö juliste koossa A3. 

29,90

Ketut ja taikayö, juliste A4

Ketut ja taikayö juliste kokoossa A4. 

19,90

Peurat ja taikayö, juliste A1

Peurat ja taikayö juliste koossa A1. 

50,00

Karhut ja taikayö, juliste A1

Karhut ja taikayö juliste kokoa A1. 

50,00

Karhut ja taikayö, juliste A2

Karhut ja taikayö juliste koossa A2. 

39,90

Karhut ja taikayö, juliste A3

Karhut ja taikayö juliste kokoa A3. 

29,90

Karhut ja taikayö, juliste A4

Karhut ja taikayö maalauksesta teetätetty juliste koossa A4. 

19,90

Peurat ja taikayö, juliste A2

Peurat ja taikayö -maalauksesta tehty juliste. Koossa A2. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta.

 

 

39,90

Peurat ja taikayö, juliste A3

Peurat ja taikayö -maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta.

 

 

29,90

Peurat ja taikayö, juliste A4

Peurat ja taikayö -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. 

 
19,90

Korpin sydän, A1

Korpin sydän -maalauksesta tehty juliste. Koossa A1. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta.

 
50,00
54,90 €

Korpin sydän, A2

Korpin sydän -maalauksesta tehty juliste. Koossa A2. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. 

39,90
39,90 €

Korpin sydän, A3

Korpin sydän -maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. 

29,90
29,90 €

Korpin sydän, A4

Korpin sydän -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. 

19,90
19,90 €

Dancing in the rain -tyyny

Dancing in the rain, 40x40cm. Dancing in the rain -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanaa tunnelmaa kotiin.

34,90

Sateenvarjotyttö ovi, juliste A1

Sateenvarjotyttö, ovi juliste koossa A1. 

50,00

Sateenvarjotyttö ovi, juliste A2

Sateenvarjotyttö, ovi juliste kokoa A2. 

39,90

Sateenvarjotyttö ovi, juliste A3

Sateenvarjotyttö, ovi  juliste kokoa A3. 

29,90

Sateenvarjotyttö ovi, juliste A4

Sateenvarjotyttö ovi juliste kokoa A4. 

19,90

Unikettu, tyyny

Unikettu -tyyny, 40x40cm. Unikettu -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanan kettumaista tunnelmaa kotiin.

34,90

Roihu, maalaus 50x100cm

Roihu, maalaus canvaspohjaan kokoa 50x100cm. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi.

170,00

Onnenlinnut, juliste A2

Onnenlinnutjuliste A2. Diivadesignsin taiteesta teetetty juliste omaksi tai lahjaksi.

39,90

Onnenlinnut, juliste A3

Onnenlinnutjuliste A3. Diivadesignsin taiteesta teetetty juliste omaksi tai lahjaksi.

29,90

Onnenlinnut, juliste A4

Onnenlinnut, juliste A4. Diivadesignsin taiteesta teetetty juliste omaksi tai lahjaksi.

19,90

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu, A1 juliste

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu maalauksesta teetätetty juliste koossa A1. 

50,00

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu, A2 juliste

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu maalauksesta teetätetty juliste koossa A2. 

39,90

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu, A3 juliste

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu maalauksesta teetätetty juliste koossa A3. 

29,90

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu, A4 juliste

Sateenvarjotyttö ja revontulikettu maalauksesta teetätetty juliste koossa A4.

19,00

Sateenvarjotyttö, Myrsky. 50x70cm.

Sateenvarjotyttö, Myrsky. Koko 50x70cm, canvastaulu. Uniikkia taidetta omaksi tai lahjaksi. Voimataulu. 

140,00

Paratiisikettu tyyny

Suloinen  Paratiisikettu -tyyny, 40x40cm. Paratiisikettu -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanan kettumaista tunnelmaa kotiin.

34,90

Dancing in the rain, A2

Dancing in the rain-maalauksesta tehty juliste. Koossa A2. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. Helppo kehystää yleisimpiin valokuvakehyksiin. Taulu kuvattu Iisalmen Kuvatuuloksessa, juliste teetetty kuvasta Iisalmen Kopio-Raksassa. Laadukas, mattapintainen  paperi.

 

 

39,90

Dancing in the rain, A3

Dancing in the rain-maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. Helppo kehystää yleisimpiin valokuvakehyksiin. Taulu kuvattu Iisalmen Kuvatuuloksessa, juliste teetetty kuvasta Iisalmen Kopio-Raksassa. Laadukas, mattapintainen  paperi.

 

 

29,90

Dancing in the rain, A4

Dancing in the rain-maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. Helppo kehystää yleisimpiin valokuvakehyksiin. Taulu kuvattu Iisalmen Kuvatuuloksessa, juliste teetetty kuvasta Iisalmen Kopio-Raksassa. Laadukas, mattapintainen  paperi.

 

 

19,90

Iloinen kettu, muki

Iloinen kettu -muki. Piristystä kahvi -ja teehetkiin Diivadesignsin taiteesta. Omaksi tai lahjaksi. 

24,90

Riikinkukko, muki

Riikinkukko -muki. Piristystä kahvi -ja teehetkiin Diivadesignsin taiteesta. Omaksi tai lahjaksi. 

24,90

Iloinen kettu, juliste A4

Iloinen kettu -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

19,90

Iloinen lehmä, tyyny

Iloinen lehmä -tyyny. Koko 40x40cm. Iloinen lehmä -maalauksista teetetyt ekologiset tyynyt, joilla saat ihanaa ja iloista tunnelmaa kotiin. 

34,90

Riikinkukko, tyyny

Riikinkukko -tyyny, 40x40cm, saapui valikoimiin. Riikinkukko -maalauksesta teetetty ekologinen tyynynpäällinen, jolla saat ihanaa tunnelmaa kotiin. 

34,90

Hiuskoru

Kesäinen hiuskoru pinni kiinnityksellä. Ihana somiste kesän häihin tai festareille. 

19,90 / Byte

Riikinkukko, juliste A4

Riikinkukko -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. 

19,90

Riikinkukko, juliste A3

Riikinkukko -maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

 

 

29,90

Riikinkukko, juliste A2

Riikinkukko -maalauksesta tehty juliste. Koossa A2. Tehty Diivadesignsin omasta taiteesta. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

39,90

Iloinen lehmä, muki, sininen

Ihana uutuus Iloinen lehmä muki sinisellä sisustalla.  Piristystä kahvi -ja teehetkiin Diivadesignsin taiteesta. Omaksi tai lahjaksi. 

24,90

Unisieppari, kaulakoru musta

Unisieppari kaulakoru, musta. Ihana hyvän tahdon koru omaksi tai lahjaksi.

 

 

15,00

Unisieppari, kaulakoru pinkki

Unisieppari kaulakoru, pinkki. Ihana hyvän tahdon koru omaksi tai lahjaksi.

 

 

15,00

Unisieppari, kaulakoru turkoosi

Unisieppari kaulakoru, Turkoosi. Ihana hyvän tahdon koru omaksi tai lahjaksi.

 

 

15,00

suorakulma ruusu, kapussikoru

Suorakulman muotoinen, pinkki kapussi kaulakoru. Uniikki ja kestävä koru omaksi tai lahjaksi. 

14,90

Kissat ja kuu, piirros A4

Siluettipiirustus A4 koon paperiin. Kissat ja kuu. Käsityönä piirretty laadukkaalle paperille.

19,90

Iloinen lehmä, muki

Ihana uutuus Iloinen lehmä muki on saapunut valikoimiin. Piristystä kahvi -ja teehetkiin Diivadesignsin taiteesta. 

24,90
24,90 €

Vahva, juliste A2

Vahva -maalauksesta tehty juliste. Koossa A2. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan.

39,90

Vahva, juliste A3

Vahva -maalauksesta tehty juliste. Koossa A3. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. 

29,90

Vahva, juliste A4

Vahva -maalauksesta tehty juliste. Koossa A4. Edullinen ja persoonallinen lahjaidea tai omaa kotia koristamaan. 

19,90

valkoinen ruusu, kapussikoru

Valkoinen ruusu kapussi kaulakoru. Uniikki ja kestävä koru omaksi tai lahjaksi.

14,90

Lehmät laitumella, muki sininen

Ihana uutuus Lehmät laitumella muki on saapunut valikoimiin. Omaksi tai lahjaksi. 

 

 

24,90

Avainperä, unisieppari

Unisieppari avainperä, siniset ja keltaiset kukat. Kaunis avainperä arkea piristämään.

14,90

Avainperä, enkelikello

Avainperä, enkelikello. Kaunis avainperä, joka kulkee mukanasi arkeasi piristäen. 

10,00

Avainperä, enkeli

Avainperä, enkeli. Kaunis avainperä, joka kulkee mukanasi arkeasi piristäen.

5,00

Unisieppari korvakoru, violetti kukka

Violetti kukka, unisieppari korvakorut. Ihanaa ja kukkaisaa kevääseen.

20,00

Unisieppari korvakoru, sininen kukka

Sininen kukka, unisieppari korvakorut. Ihanaa ja kukkaisaa kevääseen.

20,00

Unisieppari korvakoru, keltainen kukka

Keltainen kukka, unisieppari korvakorut. Ihanaa ja kukkaisaa kevääseen.

20,00

Unisieppari kaulakoru, valkoinen

Unisieppari kaulakoru, valkoinen. Ihana hyvän tahdon koru omaksi tai lahjaksi.

 

Ketju ruostumatonta terästä, pituus 45cm. Helppo muokata pitkäksi, monikäyttöiseksi koruksi lisäämällä toisen ketjun. Valkoiset helmiäishelmet, akryyliä. Riipus korumetallia. Allergiaystävällinen.

15,00

Enkelikello, risti, musta

Enkelikello risti, musta. Ihana onnenkoru, jonka helinän uskotaan tuovan suojelusta ja onnea.

 

 

15,00

Enkelikello, risti, valkoinen

Enkelikello risti, valkoinen. Ihana onnenkoru, jonka helinän uskotaan tuovan suojelusta ja onnea.

 

 

15,00

Enkelikello tähti, musta

Enkelikello tähti, musta. Ihana onnenkoru, jonka helinän uskotaan tuovan suojelusta ja onnea.

 

15,00

Enkelikello tähti, valkoinen

Enkelikello tähti, valkoinen. Ihana onnenkoru, jonka helinän uskotaan tuovan suojelusta ja onnea.

15,00

Ruostumaton teräs, kaulakoru

Kaulakoru, ketju. 45cm, ruostumaton teräs. 

6,90

Korvakoru kukka, violetti

Korvakoru, violetti kukka. Kauniit ja kesäiset korvakorut omaksi tai lahjaksi.

10,00

Korvakorut, kukka keltainen

Korvakoru, keltainen kukka. Kauniit ja kesäiset korvakorut omaksi tai lahjaksi.

10,00

Korvakoru, sininen kukka

Korvakoru, sininen kukka. Kauniit ja kesäiset korvakorut omaksi tai lahjaksi.

10,00

Unisieppari kaulakoru, kukka, keltainen

Unisieppari kaulakoru, keltainen kukka. Ihana hyvän tahdon koru omaksi tai lahjaksi.

15,00

Unisieppari kaulakoru, sininen kukka

Unisieppari kaulakorusininen kukka. Ihana hyvän tahdon koru omaksi tai lahjaksi.

 

 

 

15,00

Unisieppari kaulakoru, violetti kukka

Unisieppari kaulakoruvioletti kukka. Ihana hyvän tahdon koru omaksi tai lahjaksi.

 

 

15,00

Postikorttipaketti, 10kpl A6

Postikorttipaketti, 10kpl. Jokaista korttia yksi kuosi, Diivadesignsin suosituimmat aiheet. Omaksi tai lahjaksi. koko noin 10 x 15 cm. 

14,90

Unikettu, juliste A1

Unikettu -maalauksesta teetätetty juliste, koko A1. Edullisesti taidetta kotiin tai lahjaksi.

50,00

Unikettu, juliste A4

Unikettu -maalauksesta teetätetty juliste, koko A4. Edullisesti taidetta kotiin tai lahjaksi.

19,90

Unikettu, A2 juliste

Unikettu -maalauksesta teetätetty juliste, koko A2, 420x594mm. Edullisesti taidetta kotiin tai lahjaksi.

39,90

Postikorttipaketti, A5 10 kpl

Omavalintaiset postikortit 10 kpl. A5, 15 x 21 cm. 

24,90

Kettu ja syksy, juliste A4

Kettu ja syksy canvas maalauksesta teetätetty juliste kokoa A4. 

19,90

Kettu ja syksy, juliste A3

Kettu ja syksy maalauksesta teetätetty juliste kokoa A3. 

29,90

Kettu ja syksy, juliste A2

Kettu ja syksy maalauksesta teetätetty juliste kokoa A2. 

39,90

Kettu ja syksy, juliste A1

Kettu ja syksy maalauksesta teetätetty juliste kokoa A1. 

50,00
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by